Spotify breidt uit naar Noord-Afrika en het Midden-Oosten

Spotify heeft gisteren haar dienstverlening officiëel gelanceerd in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Tot voor kort was de Zweedse muziekstreaminggigant in 65 landen beschikbaar. Daar kwam sinds gisteren echter verandering in door 13 landen toe te voegen.

Saudi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Palestina en Marokko behoren bij de gelukkige landen die nu naar hartenlust liedjes zullen kunnen streamen. Libië, Irak, Syrië en Jemen zijn er nog niet bij.

Claudius Boller, managing director van Spotify voor het Midden-Oosten en Afrika liet weten veel vertrouwen te hebben in de nieuw toegevoegde regio’s. Hij wees daarbij op de jonge bevolking van het Midden-Oosten en het hoge aantal smartphones.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.