Ziyech schiet Marokko met twee doelpunten langs Kameroen

129

Hakim Ziyech heeft Marokko vrijdagavond een 2-0-overwinning geschonken. De middenvelder, die bij Ajax in vorm is, maakte tegen Kameroen in de kwalificatie voor de Afrika Cup van volgend jaar beide doelpunten.

Ziyech opende de score negen minuten na rust door een strafschop te verzilveren. De Ajacied passeerde zijn clubgenoot eerst vanaf elf meter en daarna met fraaie uithaal vanaf 20 meter. Hij werd een minuut voor tijd nog gewisseld en kreeg een staande ovatie van het publiek in het Stade Mohammed in Casablanca.

Karim El Ahmadi, Noussair Mazraoui en Nordin Amrabat speelden de hele wedstrijd mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.