Marokko plaatst zich voor Afrika Cup dankzij stunt Comoren, Ziyech terug in Amsterdam

71

Marokko heeft zich gekwalificeerd voor het toernooi om de Afrika Cup, volgend jaar in Kameroen. De Marokkanen hoefden zich daar van het weekend niet voor in te spannen. De enige concurrent in kwalificatiegroep B, Malawi, verloor zaterdag verrassend van de eilandengroep de Comoren en kan Marokko nu niet meer achterhalen.

Nadat de Marokkanen vrijdagavond de leiding al hadden overgenomen in groep B door Kameroen met 2-0 te verslaan, was het afwachten wat concurrent Malawi ging doen. Nu Malawi verrassend heeft verloren van de Comoren is Marokko niet meer te achterhalen.

Marokko speelt dinsdag nog een oefenwedstrijd tegen Tunesië. Voor deze wedstrijd heeft Ziyech zich afgemeld. Hij keert maandag terug naar Amsterdam wegens knieklachten.

Stand groep B kwalificatie Afrika Cup

1 Marokko 5-10
2 Kameroen 5-8
3 Comoren 5-5
4 Malawi 5-4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.