BREAKING: ‘Marokko, Spanje en Portugal bundelen krachten voor organisatie WK 2030’

105

Marokko, Spanje en Portugal overwegen zich samen kandidaat te stellen voor de organisatie van het WK voetbal in 2030. Dat maakte de Spaanse premier maandag bekend tijdens een bijeenkomst met de Marokkaanse eerste minister Saadedín Al Othmani en de Marokkaanse koning Mohamed VI.

“Ik heb voorgesteld om een bid te maken voor een WK in Spanje, Portugal en Marokko. We moeten benadrukken dat het een toernooi op twee continenten moet worden. De koning van Marokko zag het wel zitten. We gaan hier samen met Portugal aan werken. We zijn erg enthousiast.”

Voor Marokko wordt het alweer de zesde poging om het Wereldkampioenschap naar het koninkrijk te halen. Het land verloor de strijd om het WK van 2026 van Canada, Mexico en de Verenigde Staten. In 2010 (Zuid-Afrika), 2006 (Duitsland), 1998 (Frankrijk) en 1994 (Verenigde Staten) koos wereldvoetbalbond FIFA ook niet voor Marokko.

Gaat het dit keer wel lukken?

1 REACTIE

  1. wahahahahhaha wat een grap! Dat gaat de FIFA toch niet toelaten? Je gaat toch geen WK organiseren in een toiletpot?!! Marokko het meest corrupte stukje verdriet in de wereld. Het is niet eens een land, het is een stuk grond dat eigendom is van de alaoui’s en hun vriendjes. Wat een bullshit.

    Toen het een paar jaar geleden geregend had konden ze niet eens het overtollige water van het veld afzuigen. Ze hadden geen machines ervoor, ik had mij echt rot gelachen, al het geld verdwenen in zakken van corrupte ambtenaren. Het buitenland zag dat ook, daar ga je toch geen WK organiseren? FC Knudde wil er als stripboek voetbalclub niet eens voetballen! hahahahahha Ze hebben lef, nu willen ze Portugal en Spanje oraal bevredigen omdat ze weten dat FIFA Spanje en Portugal wel eerlijk zal bejegenen en niet weg lacht.

    Het is zeg maar alsof je zoontje van 8 jaar tegen je zegt van “papa laat mij eens autorijden, ik kan het ook”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.