Het verhaal van Souad El Markhous: van schoonmaker tot prijswinnende bouwdirecteur

Souad El Markhous (49) startte als schoonmaakster van bouwbedrijf De Combi. Nu is ze eigenaresse van het Amsterdamse bouwbedrijf. ‘Het sprookje’ leverde haar onlangs de titel Etnisch Zakenvrouw van het Jaar op. Nu vertelt ze haar verhaal. Het begon allemaal al toen ze jong was.

Nog voordat de ‘hoge piefen’ hun dag waren begonnen, was Souad El Markhous al op kantoor. Nog maar 19 was ze, toen ze bouwbedrijf De Combi voor het eerst binnenstapte. Niet als bouwtalent, of als stagiaire. Nee, ze was daar om het kantoor schoon te maken.

“Stiekem ging ik dan even op de directeursstoel zitten en zei tegen mezelf: ooit zit je zelf op deze plek”, vertelt de bouwvrouw lachend vanuit haar éigen directeursstoel in De Combi-vestiging in Amsterdam.

Lees op de website cobouw.nl het inspirerende verhaal van Souad El Markhous.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.