Nieuw toptalent meldt zich bij PSV: “Grootste PSV-talent in tien jaar”

277

Het gaat hard met Mohammed Ihattaren. Het 16-jarige megatalent traint sinds woensdag mee met de A-selectie van PSV.

De middenvelder staat te boek als een van de meest veelbelovende groeibriljanten uit de jeugdopleiding van de Eindhovenaren en kon eerder kiezen voor een overstap naar topclubs als Manchester City en Chelsea. Maar hij koos om bij PSV te blijven.

Aad de Mos verwacht heel veel van de Marokkaan. De Haagse analist ziet de zestienjarige aanvaller regelmatig aan het werk bij PSV Onder 19 en komt superlatieven tekort om hem te beschrijven. “Hij is het grootste PSV-talent van de afgelopen tien jaar”, zegt de analyticus tegen het Eindhovens Dagblad. “Die jongen heeft een ongekend spelinzicht en zijn aannames zijn fantastisch. Hij loopt ver voor op alle andere jongens bij PSV.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.