Moslimhater krijgt 36 maanden cel

163

Nee, we hebben het hier niet over Geert Wilders. Zijn zaak in de minder-Marokkanen zaak loopt nog bij justitie. In dit geval gaat het om ene Vincent T. uit het Gelderse Doorenburg. Hij is vanwege het voorbereiden van een terroristische aanslag veroordeeld tot 36 maanden cel. Dat heeft de rechtbank in Zutphen besloten, meldt De Telegraaf.

Op advies van de AIVD is de ex-militair op 23 mei in zijn ouderlijke woning opgepakt. Bij de daaropvolgende doorzoeking werden in totaal 1813 patronen en twee alarmpistolen gevonden. Volgens het OM zou hij deze wapens zodanig hebben willen aanpassen om daarmee met munitie te kunnen schieten.

Daarnaast ontdekte de politie er een handgeschreven recept om een explosief te bouwen met behulp van landbouwchemicaliën. Verder heeft de terreurverdachte enkele jaren geleden de rechts-extremistische groep Anti Terreur Brigade Special Forces (ATB) opgericht om een ’weerwoord en reactie te kunnen geven aan de terreur van de islam’. ATB wordt in het vonnis als een rechts-extremistische groepering betiteld.

2 REACTIES

  1. In Nederland bestaat er kennelijk een rottigheid om iemand of een groep noodzakelijkerwijs te moeten kunnen uitsluiten en een andere weer evenredig te kunnen koesteren. Als gevolg hiervan krijgen wij een polarisatie in de samenleving . Het eindresultaat ten gevolge van deze polarisatie is dat de ene etnische bevolkingsgroep in Nederland ondergeschoven wordt aan andere, grote etnische groepen . De grote etnische groepen hebben allang ingezien dat een ostentatief gedragsvertoon , een oceaangelijke akoestische muil en een intimiderende opstelling goede effecten sorteren. Hierdoor ontstaat de indruk alsof Nederlanders noodzakelijkerwijs ergens voor moeten kunnen terugdeinzen en op iets weer robuust en bruusk moeten kunnen afstormen.

    Neem ter illustratie van deze scheefgroei de volgende gelijkwaardige ontwikkelingen in de VS. De wijze waarop de Afro’s in de VS verdrongen zijn geweest door de massaal oprukkende Latino’s , die niet eens als genode gasten via de normale ingang van Amerika het land zijn binnengekomen maar zich gelijk maden en larven via de kiertjes van de anale spelonken van Amerika hebben binnen gewurmd, hebben ook bepaalde etnische groepen in Nederland zich plat laten lopen door luider exalterende, agressieve en galopperende inteelt- en woekergewassen. De Nederlander wierp zich daarbij graag op als wegbereider en niet eens als verkeersregelaar. Men hield de straffe en oplettende blikken uit diens optische krieltjes uitsluitend gericht op Molukkers, Afrikanen, Surinamers, Antillianen, Somalezen, e.a. voor het geval een lid uit die bonte verzameling een misstap beging. In de VS deden de blanke Amerikanen hetzelfde met de Afro’s en trokken de Latino’s openlijk voor. Dit klinkt misschien erg basaal , vulgair , onbeschaafd en kort-door-de bocht maar helaas ligt er geen abstracte wiskundige filosofie aan ten grondslag.

    De realiteit is even direct en platvloers zoals die hierboven staat geformuleerd. Wat dit betreft treft mij geen enkel verwijt dat ik deze kwestie zo onverbloemd en direct heb neergezet . Vanuit deze polarisatietheorie maakte men keuzes op basis van het roemruchte Nederlandse : “iene-miene-mutje-tien-pond-grutje “. Want echt filosofisch en methodologisch analyseren en synthetiseren op het geesteswetenschappelijk terrein kunnen Nederlanders in zulk soort kwesties nu eenmaal niet . Gewoon volks onkunde heet dat. Zij zetten bepaalde voorkeursgroepen neer als zielige mensen en promoveren andere etnische groepen tot “gewone Nederlanders “, in welk geval tot een paria onder de authentieke Nederlanders.

    Iemand die dit openlijk deed was de gewezen hoofdredactrice van het NRC-handelsblad ,Ingrid Bongers, die uitsluitend scribenten van Turkse en Marokkaanse komaf de ruimte en kans bood om in het blad als columnist óf als andersoortige medewerker te mogen schrijven. Zelfs de Volkskrant bezondigde zich eens aan hetzelfde euvel. Zo zijn er meerdere sectoren in de samenleving alwaar het op dezelfde wijze toegaat. In 2000 gunde het Commissariaat van de media een landelijke Turkse omroepvereniging zendtijd enkel op grond van het vereiste numerieke aantal leden dan op grond van een goed doortimmerd programma-aanbod en een bestuur. Uiteindelijk werd de zendtijd ingetrokken omdat de laatste oogluikend gedoogde criteria een beetje te transparant werden.

    Als we een balans van deze polariserende ontwikkelingen in Nederland opmaken dan zien we dat allochtone publieke dienstverleners zich dusdanig vernederlandst wanen dat ze allochtone hulpzoekenden nog schofteriger bejegenen dan wat hun Nederlandse geestverwanten met hun deden. In normale omstandigheden probeert elke publieke figuur zijn/haar eigen etnische groep bij voorkeur van dienst te zijn terwijl men een publieke baan heeft . In minder normale omstandigheden wantrouwen en benijden ze hun eigen soort maar al te graag , echter paradoxaal genoeg zoeken zij hen bij voorkeur op , speciaal voor een confrontatie met hun vermeende verworvenheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.