Marokko ziet af van organisatie Afrika cup

196

Het bleef lange tijd stil aan Marokkaanse zijde, maar woensdag werd deze stilte over het mogelijk organiseren van de Afrika Cup 2019 verbroken. Marokko gaat zich niet kandidaat stellen voor het organiseren van het Afrikaanse toernooi. Dat melden Marokkaanse media, waaronder Arryadia.

Een paar weken geleden ontnam de Afrikaanse voetbalbond CAF de organisatie van het voormalige gastland Kameroen. De voorbereidingen daar bleken ontoereikend voor het op tijd verzorgen van het toernooi.

De Marokkaanse minister van sport Rachid Talbi Alami, vertelde aan persbureau AFP geen interesse te hebben. “Marokko heeft geen intenties gehad om de Afrika Cup in 2019 te organiseren en gaat dat ook niet doen.”

Landen hebben tot vrijdag de tijd om hun interesse aan te geven. Naar verluidt zou Zuid-Afrika de enige overgebleven kandidaat zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.