Kort na opstijgen vat vliegtuig naar Nador vlam: terug naar Schiphol

Het was gisteren even schrikken op het vliegtuig dat vanuit Schiphol naar de Marokkaanse stad Nador vertrok. Kort na het opstijgen vloog vermoedelijk een vogel in de rechtermotor, waardoor het vliegtuig snel rechtsomkeert maakte naar Schiphol.

Het vliegtuig steeg rond 19.00 uur op van Schiphol. Vlak na het opstijgen filmde een passagier hoe er plots een aantal vlammen uit de motor kwam, vermoedelijk is dat het moment dat de vogel de motor raakte.

De motor van het vliegtuig raakte bij de botsing beschadigd. De passagiers lijken vanmorgen vroeg een ander vliegtuig van Air Arabia te hebben genomen naar Marokko.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.