Scandinavische toeristen slachtoffer terreuraanslag: “Onthoofd voor de camera”

De twee Scandinavische toeristen die deze week werden vermoord in het Marokkaanse Atlasgebergte zijn hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer van een terreuraanslag. Dat zeggen de plaatselijke veiligheidsdiensten.

“De twee vrouwen werden onthoofd, voor de camera’s”, zo meldt The Sun. De Britse krant kon videobeelden van de gruwelijke feiten, die even circuleerden op sociale media, bekijken.

Vermoed wordt dat de daders de vrouwen al langer “in het vizier” hadden en dat ze in de buurt een tent hadden opgeslagen zodat ze het perfecte moment afwachten om toe te slaan. De vier mannen lijken de vrouwen in hun slaap te hebben verrast. Na de feiten zouden ze meteen op de vlucht geslagen zijn. Het gaat om vier mannen uit de buurt van Marrakech. Op basis van een gevonden identiteitskaart kon de politie snel een van de daders oppakken. De andere drie worden nog opgespoord. De Marokkaanse ordediensten hebben al foto’s van de verdachten verspreid.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.