Nog meer aanhoudingen voor dood Scandinavische toeristen

643

De Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben vrijdag naar aanleiding van de wrede moord op twee jonge toeristen nog eens negen mensen opgepakt. Het gaat volgens hen om mensen die banden onderhielden met de vier mannen die ervan worden verdacht de twee Scandinavische toeristen te hebben gedood.

De nieuwe aanhoudingen werden verricht in verschillende steden in Marokko. Bij de huiszoekingen zijn onder meer elektronische apparaten en wapens in beslag genomen. Ook werden materialen gevonden die gebruikt kunnen worden voor het maken van een bom.

In de Marokkaanse hoofdstad Rabat staat zaterdag een manifestatie gepland buiten de Noorse ambassade. Daar willen Marokkanen steun betuigen aan de nabestaanden en terrorisme sterk veroordelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.