Opnieuw 10 mensen opgepakt voor moord op Scandinavische toeristen in Marokko

228

De Marokkaanse autoriteiten hebben bekend gemaakt dat ze in de afgelopen twee dagen nog eens tien verdachten hebben opgepakt in verband met de moord op twee Scandinavische vrouwen in het Atlasgebergte. In totaal zijn nu negentien mensen gearresteerd, waaronder de vier verdachten die de twee vrouwen de kelen doorsneden.

De nieuwe verdachten zouden banden onderhouden met de vier moordenaars van de toeristen. De vrouwen werden dood gevonden in hun tent in een afgelegen gebied in het Atlasgebergte. Na een dagenlange klopjacht werd uiteindelijk een viertal mannen opgepakt.

De moord veroorzaakte een schokgolf in Marokko. Veel Marokkanen legden de voorbije dagen bloemen neer bij de ambassade van Noorwegen in hoofdstad Rabat. Op sociale media circuleren petities rond waarin wordt gepleit voor de doodstraf voor de daders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.