‘Rapper Feis (32) vannacht doodgeschoten’

635

Rapper Faisal Mssyeh @instagram
Faisal Mssyeh, beter bekend onder zijn artiestennaam Feis, is vannacht op 32-jarige leeftijd overleden. Dat melden bekenden van hem en zijn platenlabel TopNotch via sociale media. Hij is een Marokkaans/Nederlandse rapper uit Rotterdam en staat ook wel bekend als de koning van de underground rap.

Hoe hij is overleden, is niet bekendgemaakt. Mogelijk is hij de 32-jarige Rotterdammer de man die afgelopen nacht op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is doodgeschoten, maar de politie kan of wil dat niet bevestigen. Alhoewel men op sociale media dit wel stelt.

De 32-jarige rapper was vooral in Rotterdam en binnen de rapscene erg bekend. Hij deed mee aan het tv-programma Ali B Op Volle Toeren. In 2007 brak hij door met zijn bijdrage aan Klein, Klein Jongetje van U-Niq. Hij werkte samen met rappers Winne, Kempi, Murda Turk, Hef, Sjaak, Appa en MocroManiac en maakte eigen albums.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.