Toestand peuter die van balkon werd gegooid is ‘goed’, vader gearresteerd

375

Het 1-jarige jongetje dat zaterdagavond door zijn vader uit een flat in Ridderkerk zou zijn gegooid, maakt het inmiddels ‘goed’. Dat zegt burgemeester Anny Attema van Ridderkerk. „Hij zit weer, speelt weer”, zegt ze tegen de NOS. De 41-jarige vader van het jongetje zit vast.

De politie vermoedt dat in de woning van de vader en het kind een ruzie is geweest. Volgens Attema gaat het om een Marokkaans gezin van een vader, moeder en één kind. “Het gezin woonde gezamenlijk op het adres aan de Fresiastraat.”

Het slachtoffertje werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De vader is zaterdagavond aangehouden. Een politiewoordvoerster meldt dat de moeder ook in het appartement was toen de kind naar beneden viel. Zij is als getuige gehoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.