‘Verbannen Achahbar en Darri scholden trainer NEC uit in het Marokkaans’

294

Anass Achahbar en Brahim Darri zijn voorlopig verbannen van NEC naar Jong NEC. Reden hiervoor is dat beiden afgelopen weekend trainer Jack de Gier uitscholden in het Marokkaans nadat hij hen wisselde, zo schrijft de Gelderlander vrijdag op basis van ‘meerdere bronnen’.

NEC keek zondagmiddag tegen een 1-0 achterstand bij rust aan, waarna De Gier besloot om beide Marokkaanse spelers Darri en Achahbar te wisselen. Dit leidde tot een woordenwisseling en een tijdelijke verbanning naar Jong NEC, zo bevestigde de club een dag later. De Gier wil niet bevestigen dat er in het Marokkaans is gescholden, maar laat aan de krant weten dat het incident ‘onacceptabel’ was.

Beiden spelers zeggen hun straf te accepteren. Ali B., belangenbehartiger van Darri, over het incident: “Wij vinden dat je nooit het gezag van de trainer mag ondermijnen”, aldus de bekende rapper. “Zoiets doe je één-op-één. Brahim kijkt in de spiegel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.