KPMG-topadviseur maanden niet op werk verschenen vanwege Mocro-maffia

300

Khalil B., broer van kroongetuige Nabil, is sinds de liquidatie van zijn onschuldige broer Reduan in zijn kantoor in Amsterdam-Noord niet meer op zijn werk verschenen. De topadviseur bij de Corporate Finance tak van KPMG heeft inmiddels al meer dan tien maanden niets meer van zich laten horen, schrijft Consultancy.nl.

In maart 2018 maakte het OM bekend dat Nabil B. – een broer van Khalid B. – in ruil voor strafvermindering zou gaan getuigen tegen twee kopstukken uit de Mocro-maffia. Een week na de bekendmaking werd Reduan B. (een onschuldige broer van Nabil en Khalid) bij wijze van intimidatie geliquideerd. Op de hoofden van de overige familieleden staat sindsdien een prijs.

Kort na de liquidatie werd de gehele familie midden in de nacht door een zwaarbewapende eenheid van de politie van zijn bed gelicht en in veiligheid gebracht. Vanaf dat moment zit een aantal leden van de familie in een speciaal beschermingsprogramma van de overheid, waaronder het gezin van KPMG adviseur Khalid B., die inmiddels al tien maanden niet op z’n werk is verschenen.

Volgens experts is het onwaarschijnlijk dat hij nog zal terugkeren bij KPMG Corporate Finance, temeer omdat hij en andere familieleden een nieuwe identiteit krijgen aangemeten, om op die wijze hun levens in relatieve anonimiteit weer enigszins te kunnen oppakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.