‘AS Roma gaat zich bij Ajax melden voor Ziyech’

190

AS Roma gaat zich in Amsterdam opnieuw melden voor Hakim Ziyech. De Romeinen zien de smaakmaker van Ajax als belangrijk onderdeel van een groot ‘renovatieplan’ van hun selectie. Dit meldt La Gazzetta dello Sport.

Afgelopen zomer werd Ziyech ook al in verband gebracht met een transfer naar de Italiaanse hoofdstad. Destijds kwam het niet van een transfer, maar de 22-voudig Marokkaans international staat nog altijd hoog op het lijstje van Roma.

Technisch directeur Monchi heeft voor volgend seizoen drie spelers in gedachte die de ploeg van trainer Eusebio Di Francesco verder moeten helpen, zo klinkt het in de roze sportkrant. Ziyech zou een van deze drie spelers moeten worden. De stylist zou het middenveld van een creatieve boost moeten gaan voorzien. Hij ligt momenteel nog tot medio 2021 vast in Amsterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.