Man die baby uit flat gooide moet het land uit

185

De Marokkaanse man die op 5 januari in Ridderkerk zijn eigen 1-jarige zoontje uit een flat gooide, moet na zijn straf meteen het land uit. De procedure om de verblijfsvergunning van de 41-jarige man in te trekken, is begonnen. Dat bevestigt de advocaat van de moeder van het jongetje in het AD.

Voordat de man Nederland wordt uitgezet, moet hij eerst voor de rechter verschijnen en een straf uitzitten voor zijn daad. De man kon in Nederland verblijven omdat hij is getrouwd met de moeder van zijn zoontje. Nu zij een scheiding heeft ingezet, heeft de IND de intentie uitgesproken om zijn verblijfsvergunning in te trekken.

De 33-moeder werd al tijdenlang stelselmatig mishandeld. Toen zij duidelijk maakte niet meer verder te willen met haar man, sloegen bij hem de stoppen door. De man richtte zijn woede op haar en hun zoontje, die hij van de flat gooide. Inmiddels gaat het naar omstandigheden goed met het zoontje. Het kind heeft nog lichte evenwichtsstoornissen maar zal helemaal herstellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.