‘Ziyech wil nog steeds niet praten met Hendriks’: “Ajax moet keihard ingrijpen”

451

Hakim Ziyech wil nog steeds niet meewerken met interviews van verslaggeefster Hélène Hendriks. De verslaggeefster wilde de Ajacied woensdag namens Veronica Inside interviewen na het Champions League-duel met Real Madrid, maar Ziyech wilde niet.

Dat heeft waarschijnlijk te maken met een interview dat Hendriks namens FOX Sports met Ziyech had op 20 augustus 2017. Toen had hij een verbale aanvaring met haar over het balverlies wat hij leidde tegen Rosenborg (UEFA Europa League play-off). Daardoor moest Veronica-collega Wytse van der Goot het interview doen afgelopen woensdag, daar waar Hendriks alle andere interviews afnam. “Ajax heeft geprobeerd om voor een oplossing te zorgen. De afspraak was dat Wytse het interview zou doen. Hij wil dus niet met Hélène praten”, zei Genee vrijdagavond bij Veronica Inside.

Ziyech werd tijdens de aflevering van Veronica Inside helemaal door het slijk gehaald om het incident: “Ajax moet keihard ingrijpen. Dit hoort bij zijn werkzaamheden”, zegt Derksen. “Zo’n zaakwaarnemer gaat ook nog mee zitten huilen. Die moet ook zeggen dat hij niet zo kinderachtig moet doen en haar te woord moet staan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.