Harry en Meghan met melk en dadels welkom geheten in Marokko [video]

244

Harry en Meghan in MarokkoPrins Harry en zijn vrouw Meghan zijn zaterdagavond met zo’n twee uur vertraging begonnen aan hun bezoek aan Marokko. De hertog en hertogin van Sussex vlogen naar Casablanca, waar ze op traditionele wijze verwelkomd werden met dadels en melk met oranjebloesem.

Bij aankomst in Marokko droeg de hertogin een knalrode jurk van Valentino, Harry koos voor een grijs pak. De komende drie dagen zijn prins Harry (34) en zijn vrouw Meghan (37) officiële gasten van koning Mohammed, met wie de hertog en hertogin maandag een ontmoeting hebben in het mooie Atlasgebergte.

Daar bezoeken zij onder andere een pension dat speciaal in de buurt van een school is gebouwd om het uitvalpercentage van jonge schoolmeisjes van 12 tot 18 jaar terug te dringen. Later brengen zij een bezoek aan Asni, waar zij lokale middelbare scholieren ontmoeten en een voetbalwedstrijd zullen bijwonen. Op Maandag zijn de hertog en hertogin aanwezig bij een paardensportevenement en gaan ze koken met jonge ondernemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.