Oussama Idrissi: “Blij om voor Marokko te mogen spelen”

73

Oussama Idrissi maakte vorige week al bekend dat hij voor het Marokkaanse nationale elftal heeft gekozen, alhoewel hij in het begin zichzelf ook wel zag schitteren in het Nederlands elftal. In gesprek met FOX Sports vertelt Idrissi dat hij aanvankelijk het Nederlands elftal hoopte te bereiken, maar dat hij uiteindelijk op andere gedachten werd gebracht door de bond van het Noord-Afrikaanse land.

“De intentie was om Oranje te halen, maar Marokko kwam plotseling. Daar had ik vooraf niet op gerekend. Het was namelijk heel ver weg”, geeft hij aan.”Ik hield eerst de boot af vanwege Jong Oranje, maar we haalden het WK niet en toen ging ik nadenken. Ik heb een warm gevoel bij Marokko en ken veel jongens daar. Ik ben blij dat ik voor Marokko mag gaan spelen”, zegt hij in gesprek met FOX Sports.

Idrissi kwam acht keer in actie voor Jong Oranje en stelde zijn keuze uit, omdat hij zich wilde richten op de kwalificatie voor het WK met de jeugdploeg. Na het mislopen van het EK met jong Oranje, is hij zijn keuze gaan maken. Binnenkort zien we de Marokkaanse Nederlander dan ook in het Marokkaanse shirt schitteren.

Zie hier het interview met Oussama Idrissi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.