Denk stelt Kamervragen over aanval Nazi-tuig op moskee [video]

179

Kamerlid Farid Azarkan van Denk gaat Kamervragen stellen over de aanval van Pegida leden op de Haagse as-Soennah moskee.

Daar werd zondagmorgen een spandoek opgehangen waarop de profeet Mohammed (vzmh) in grove bewoordingen wordt uitgemaakt voor pedofiel en ook de tekst ”De Koran is vergif” is aangebracht. Naast het spandoek was een etalagepop neergezet in Arabische kleding, met voor het kruis een babypop.

Het Nazi-tuig, zoals ze worden genoemd op sociale media, heeft zelf toegegeven dat ze achter de actie zitten. Het bestuur van de moskee heeft al aangifte gedaan. Denk vindt dat moskeeën gevaar lopen door groeperingen als Pegida en wil dat de gebedshuizen extra worden beveiligd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.