’Marokkaans koningshuis verbiedt artikel over geaardheid koning’

Waar is de Marokkaanse prinses Lalla Salma toch? Zij is al twee jaar niet meer in het openbaar gezien. Tijdens de recente staatsbezoeken van de Spaanse koning Felipe en diens vrouw Letizia en de Britse prins Harry met zijn vrouw Meghan schitterde de Marokkaanse prinses door haar afwezigheid.

De geruchten en de roep naar duidelijkheid over de Lalla Salma wordt steeds groter. Zowel in Marokko als daarbuiten. Het hardnekkige gerucht dat de Marokkaanse koning en zijn vrouw gescheiden zijn gaat langer al rond. Alhoewel het koningshuis dit niet ontkend noch bevestigd.

Nu gaat er een nieuwe theorie rond. De Spaanse journalist Ferran Sales Aige, die ruim dertig jaar voor de krant El País werkt, schrijft in een nieuw artikel dat de konign en zijn vrouw gescheiden zijn vanwege zijn geaardheid. Hij zou namelijk homoseksueel zijn. Dit artikel is door het Marokkaanse koningshuis verboden om te publiceren. En dit zorgt voor extra voer voor de geruchtenmachine.

In het stuk van de Spaanse journalist komen meerdere getuigen aan het woord en neemt Aige vroegere seksuele escapades van de koning tijdens zijn studie in Brussel onder de loep. Ook wordt er gesuggereerd dat Mohammed vaste klant zou zijn geweest bij een aantal bekende homobars in de Belgische hoofdstad. To be continued …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.