Donaties mishandeld gezin op Urk stromen binnen

304

Asma Halusi (37) startte dinsdagavond vanuit een Facebookgroep een crowdfundingsactie voor het gezin Boukhizzou op Urk. De 18-jarige Soufyan van het gezin werd afgelopen maandag tot in zijn ouderlijke woning opgejaagd door een horde Urkers die daarbij ook de moeder en zus mishandelden.

De donaties stromen binnen. Inmiddels is het bedrag opgelopen tot (momenteel) € 5.847.

Volgens Asma wordt, zodra het doel van 10 000 euro wordt bereikt, het geld overhandigd aan het gezin. “Wat ze met het geld kunnen doen: mogelijke schade repareren, misschien juridische kosten betalen of op vakantie gaan. Één van ons heeft contact met het gezin en ze zijn echt enorm geschrokken. Ze willen verder graag ook met rust gelaten worden en bijkomen,” zegt Asma in een interview met dagblad De Stentor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.