Schutter aanslagen op moskee deelde live video van het bloedbad

996

Meer dan een kwartier lang heeft een van de aanslagplegers op twee moskeeën in Nieuw-Zeeland zijn daden op sociale media live uitgezonden.

Op de video is te zien hoe de man, met zijn auto rijdt naar de moskee. Aangekomen bij de moskee pakt hij rustig het geweer en stapt hij de moskee binnen.De schutter begint meteen te schieten vanaf de deur. Hij gaat de gebedsruimte binnen en schiet op biddende moslims, die kansloos waren en doordat ze niet weg konden komen. Meerdere keren laadde de rechts-extremist zijn automatische geweer en ging hij elke keer terug de gebedsruimte in om gewonden af te maken van dichtbij, om zeker te zijn dat er geen overlevenden zijn.

Hierna stapt hij de auto in op weg naar de volgende moskee. De misselijkmakende beelden zijn schokkend om te zien en worden daarom niet actief gedeeld.

1 REACTIE

  1. De inlichtingendienst van NieuwZeeland kon dit voorkomen. Die mensen hebben alle kennis en technologie om radicalisering te herkennen, zo een loner is allang gemonitored. Secret intelligense in welk land dan ook is extreem rechts en ze doen iets of ze doen “helemaal niets” afhankelijk van het effect. Ding dong mensen, Aivd is net zo vies bezig wanneer nodig (imam Haselhoef is echt niet door een spookrijder gehit, hij is afgemaakt), kijk naar Urk, net zo een voorbeeld. Al tig jaren terug hadden deze autoriteiten alle technologie om iemand in detail te volgen, afluisteren, letterlijk van aankopen tot elke puf. Dit hebben ze laten gebeuren. Blijf in contact en herenigd, anders wordt je opgeslokt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.