BREEK: Meerdere personen openen vuur in tram in Utrecht

178

Bij een schietincident in een tram in de Utrechtse wijk Kanaleneiland zijn maandagochtend meerdere gewonden gevallen. Volgens de eerste berichten hebben meerdere daders rond 10.45 uur het vuur geopend in een tram bij het 24 Oktoberplein in Utrecht. Hierna zouden ze op de vlucht zijn geslagen.

Er is een grote politiemacht op de been. Ook is er een antiterreureenheid (Contra-terrorisme, extremisme en radicalisering) naar de locatie gestuurd en zijn er verschillende trauma- en politiehelikopters naar de plek gevlogen. Hulpverleners zijn in de tram bezig.

Slachtoffers worden uit de tram gehaald en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk om hoeveel slachtoffers het gaat.

Later meer. Bericht wordt aangevuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.