Drie Marokkaans-Italiaanse meisjes aangevallen in bus (video)

417

Drie Marokkaans Italiaanse meisjes zijn woensdagavond aangevallen in een bus in Turijn, een stad in Noord-Italië. De drie vriendinnen keerden vanuit het centrum terug naar huis toen ze racistisch bejegend werden door een Italiaanse vrouw.

“We werden geschopt en geslagen en bij één van mijn vriendinnen trok een vrouw haar hoofddoek af”. Dit wordt verteld door Fatima Zahara Lafram in een video op haar Facebook-pagina. Ze nam de video op bij de eerste hulp afdeling in het lokale ziekenhuis.

Het incident begon in de bus toen de meisjes een andere zitplaats opzochten omdat ze bang waren voor een hond. Een 20-jarige Italiaanse vrouw ging vervolgens door het lint. “Zij sloeg ons en rukte de hoofddoek van Nouhaila af”, vertelde Fatima.

Gelukkig haastten alle andere passagiers zich om de drie meisjes te verdedigen. “Het was hartverwarmend”, zei Fatima. De chauffeur stopte de bus, de agressieve vrouw werd in een hoek gedreven en later door de politie gearresteerd. De andere passagiers getuigden voor de drie meisjes. De meisjes werden vervolgens naar de eerste hulp gebracht.

2 REACTIES

  1. Wat ik van katholieken verwacht.
    Nou gewoon dat ze die meisjes gingen helpen.
    Zoals ze verteld in het filmpje gebeurde dat ook gewoon.

    Het probleem in de wereld zijn mensen als jij, die altijd maar iets negatiefs verwachten en enkel het slechte in anderen zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.