‘Marokko boos over afmelding Messi voor oefenwedstrijd’

105

De Marokkaanse voetbalbond (FRMC) is niet blij met de afwezigheid van Lionel Messi tijdens de oefeninterland tussen Marokko en Argentinië van dinsdagavond. Door een blessure zou de 31-jarige sterspeler ontbreken in het oefenduel.

De FRMF meldt in een statement op de website dat het zijn vraagtekens heeft bij de blessure die Messi zou hebben opgelopen in de vriendschappelijke interland van afgelopen vrijdag tegen Venzezuela (1-3). Dat Messi er dinsdag tegen Marokko niet bij is, is volgens de voetbalbond van dat land tegen de afspraak die is gemaakt bij het arrangeren van de oefeninterland. In het contract staat volgens de FRMF dat Argentinië in Tanger met zijn sterkst mogelijke elftal zou aantreden.

De Marokkanen hadden één miljoen euro over voor de komst van het Argentijnse elftal, waarvan vijf ton voor de aanwezigheid van Messi. Naar alle waarschijnlijkheid gaat de Marokkaanse bond proberen om die 500 duizend euro terug te vorderen van de Argentijnen.

Ziyech
Naast Messi heeft ook Ziyech zich afgemeld voor de oefenwedstrijd. De aanvallende middenvelder van Ajax heeft nog te veel last van de kuitblessure die hem vrijdag ook al aan de kant hield tegen Malawi (0-0).

De wedstrijd wordt dinsdagavond om 20 uur gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.