‘Lalla Salma weer in het openbaar gezien’

Prinses Lalla Salma, de vrouw van de Marokkaanse koning Mohammed VI, is deze week voor het eerst in ruim een jaar weer in het openbaar gespot. Volgens verschillende Marokkaanse media was Lalla Salma samen met haar dochter Lalla Khadija gezien op het populaire plein Djemaa el Fna in Marrakech.

De twee dames hebben daar een hapje gegeten in een restaurant. Op foto’s die online verspreid zijn, kun je wazig Lalla Salma en haar dochter zien. Ook is er veel bewaking te zien.

Lalla Salma was sinds eind 2017 niet meer in het openbaar verschenen. Haar afwezigheid viel pas echt op toen de koning een hartoperatie onderging in Parijs en zij ontbrak op de familiefoto’s. Lange tijd wordt er gespeculeerd over een eventuele scheiding tussen Lalla Salma en koning Mohammed VI.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.