Marokkaanse prinses Lalla Salma lijkt terug in het openbaar na 1,5 jaar afwezigheid

Na lange afwezigheid lijkt de Marokkaanse prinses Lalla Salma helemaal terug in het openbaar. Nadat anderhalve week geleden ze werd gespot met haar dochter op het plein in Marrakech, heeft ze dit weekend voor het eerst na 1,5 jaar afwezigheid weer een publiekelijke optreden bij een bezoek aan een ziekenhuis in Beni Mellal.

In het ziekenhuis heeft ze de afdeling oncologie bezocht en in totaal zo’n twee uur zijn gebleven. Lalla Salma zou daar met personeel en patiënten hebben gesproken. Een foto van het bezoek verscheen dit weekend op Instagram. De prinses zou vanuit Marrakesh gekomen zijn en werd zwaar beveiligd.

Lalla Salma ondersteunt al lange tijd onderzoeken naar de genezing van kanker. In 2005 begon zij de Lalla Salma Foundation, voor het voorkomen en genezen van kanker. In 2017 verscheen ze voor het laatst in het openbaar. Sindsdien is het een groot mysterie waar de prinses verbleef en waarom ze afwezig was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.