Badr Hari verlengt contract bij profbond Glory; wachten op Verhoeven

230

Foto van Instagram Badr Hari
Kickbokser Badr Hari blijft na zijn dopingschorsing vechten voor profbond Glory. De zwaargewicht heeft woensdag zijn contract bij Glory met drie jaar verlengd.

“Beste fans, ik had beloofd dat 2019 ons jaar zou worden. Ik kan melden dat ik een contract voor zes gevechten heb getekend bij Glory. Het is tijd om mijn troon weer in te nemen”, aldus de 34-jarige Nederlandse Marokkaan op Instagram.

Hari werd vorig jaar maart betrapt op het gebruik van verboden middelen, na zijn gewonnen partij tegen Hesdy Gerges in Ahoy. Zijn 19 maanden durende schorsing ging toen direct in, waardoor hij in december van dit jaar alweer in actie kan komen.

Al die tijd dat Hari niet mocht kickboksen is hij wel blijven trainen. Het wachten is nu op het moment dat ook Verhoeven, de onbetwiste wereldkampioen bij Glory, een nieuw contract tekent. Een nieuw datum voor het grote gevecht tussen de twee lijkt een kwestie van tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.