Peter R. de Vries staat op dodenlijst Taghi

145

Peter R. de Vries heeft bekend gemaakt dat hij op de dodenlijst van topcrimineel Ridouan Taghi staat. Dat zou een gevolg zijn van uitspraken die hij over de nog altijd voortvluchtige man heeft gedaan. Volgens de misdaadverslaggever heeft Taghi opdracht gegeven om hem te liquideren.

Peter R. de Vries kreeg van politie en justitie te horen dat hij op de dodenlijst staat van de voortvluchtige crimineel. “Iedereen die wat wil proberen, is bij deze gewaarschuwd,” zo maakt de misdaadverslaggever bekend in een tweet.

De Vries wil niets zeggen over of de bedreiging invloed heeft op zijn werkzaamheden. De Vries is niet de eerste journalist die door Taghi bedreigd zou worden. Ook misdaadverslaggever John van den Heuvel zou bedreigd worden door de crimineel. Terwijl Taghi verantwoordelijk wordt gehouden voor de moord op misdaadverslaggever Martin Kok in 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.