Ajax viert 34ste titel voor Nouri: vader en broer bij huldiging

233

Nouri zakt in elkaar bij oefenduel Ajax
Foto: screenshot NOS Studio Sport
Op verzoek van Ajax, zijn vanmiddag de vader en broer van Abdelhak Nouri bij de huldiging van de kampioenen. Het is niet bekend of zij een actieve rol krijgen of dat ze op de achtergrond blijven tijdens de huldiging.

Ajax veroverde in Doetinchem de 34e landstitel. Nouri, die tijdens de voorbereiding op vorig seizoen ernstig en blijvend hersenletsel opliep, speelde in Ajax 1 met nummer 34. Ajax en in het bijzonder zijn boezemvriend Donny van de Beek dragen de landstitel op aan Nouri.

Met Abdelhak zelf gaat het naar omstandigheden goed. Er is weinig veranderd en zijn gezondheidssituatie is stabiel. Er is goed nieuws te melden rond de nieuwe woning waar hij deze zomer naartoe zal worden verplaatst. Abdelhak Nouri zal dan op korte afstand van zijn ouders verblijven, waarmee de zorg een stuk makkelijker wordt voor de familie. Zo meldt de NOS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.