Ziyech, Mazraoui en Idrissi zijn geselecteerd voor wedstrijden Afrika Cup

142

Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui (Ajax) en Oussama Idrissi (AZ) zijn door bondscoach Hervé Renard opgenomen in de voorselectie van Marokko voor de Afrika Cup. Sofyan Amrabat ontbreekt op de lijst, waar verder veel voormalig Eredivisionisten staan.

Voormalig Eredivisie-spelers Karim El Ahmadi, Nordin Amrabat, Manuel da Costa en de in Amsterdam geboren Mbark Boussoufa maken deel uit van de groep. Van de 27 spelers die Renard heeft geselecteerd, moeten er nog vier spelers afvallen.

Marokko doet volgende maand een gooi naar de Afrika Cup, die plaatsvindt in Egypte. De Atlasleeuwen beginnen op 23 juni met een wedstrijd tegen Namibië. Daarna volgt het duel met Ivoorkust op 28 juni. De laatste groepswedstrijd speelt Marokko op 1 juli tegen Zuid-Afrika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.