Joodse schoonzoon Trump met vredesplan naar Midden-Oosten

101

President Trumps adviseur voor het Midden-Oosten, zijn joodse schoonzoon Jared Kushner, reist deze week naar de regio om over zijn vredesplan te overleggen. Hij zal eerst de Marokkaanse hoofdstad Rabat aandoen. Hierna reist hij door naar Jordanië en Israël. Dat heeft het Witte Huis laten weten.

Kushner wordt vergezeld door Jason Greenblatt, die is belast met internationale onderhandelingen, en Brian Hook, de Amerikaanse gezant voor Iran.

De Palestijnse Autoriteit heeft gemeld dat ze niet zal meewerken aan het plan. Sinds Trump in december 2017 Al-Quds (Jeruzalem) heeft erkend als hoofdstad van Israël, boycotten de Palestijnen de Amerikaanse regering.

1 REACTIE

  1. Wat allemaal deze schoonzoon probeert te bereiken names de joden is immens. Hi profiteert ten volste van het huwelijk met de dochter van een president. Een oorlog met Iran zou de weg vrijmaken voor n uitbreiding van israel richting Irak. Israel heft al toestemming van Rusland om Syrie te bomarderen terwijl Rusland zogenaamd Assad en zijn gebied beschermt. Israel is al bezig om de verdediging van Syrie af te breken om zo plaats te maken voor n invasie. alleen Iran is n belemmering in Syrie en daarom is Trump is zo gefocust op Iran……bye bye Syria…! Niemand die er iets aan doet, VN en de EU zijn muisstil….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.