Twitteraccount Wilders tijdelijk geblokkeerd om haatzaaien

92

Geert Wilders is vandaag tijdelijk geblokkeerd geweest door Twitter. Aanleiding hiervoor was een Tweet waarin de omstreden PVV’er in een tweet naar D66-voorman Rob Jetten de islam weer eens zwart maakte. De islamhater kreeg ook de mededeling van Twitter dat bij herhaling zijn account definitief wordt geblokkeerd.

In de tweet van Wilders ging hij in op een boodschap van D66’er Rob Jetten. Die sprak zich uit tegen antisemitisme en betoogde dat we daar samen tegen moeten opstaan. De PVV-voorman twitterde: „Laten we altijd opstaan tegen de sukkels van @D66 die de grenzen open laten staan en meer en meer islam importeren om vervolgens krokodillentranen te huilen over de gevolgen daarvan zoals antisemitisme, eerwraak, vrouwenbesnijdenis, terrorisme en haat.”

Twitter heeft Wilders een bericht gestuurd met de boodschap dat zijn account op slot is gegaan voor het overtreden van de regels van Twitter aangaande hatelijk gedrag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.