Spaanse politie neemt 6000 kilo hasj in beslag (VIDEO)

148

De Spaanse politie heeft een flinke partij Marokkaanse hasj in beslag genomen bij een actie in de buurt van Gibraltar. De politie voerde invallen uit bij verschillende woningen, waarbij ook ondergrondse opslagen werden gevonden.

Er zijn 14 verdachten aangehouden. Ook is een wagenpark, waaronder een snelle boot in beslag genomen.

Het gebied rondom de Britse enclave Gibraltar is een van de bekendste smokkelroutes voor hasj en andere drugs uit Marokko. Het vasteland van Marokko en Spanje ligt er slechts 25 kilometer over zee van elkaar verwijderd. De politie gaf onderstaande beelden vrij van de actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.