Ziyech, Mazraoui en Idrissi in Marokkaanse selectie voor Afrika Cup

43

Bondscoach Hervé Renard heeft drie Eredivisie-spelers opgenomen in de Marokkaanse selectie voor de Afrika Cup. Ajacieden Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui en AZ-speler Oussama Idrissi zijn deze zomer te bewonderen in Egypte.

Voormalig Eredivisie-spelers Karim El Ahmadi (Feyenoord en FC Twente) en Nordin Amrabat (PSV en VVV-Venlo) en Manuel da Costa (PSV) maken wel hun opwachting op de Afrika Cup. Terwijl Sofyan Amrabat – vorig jaar nog op het WK in Rusland actief – verrassend niet is opgenomen in de definitieve selectie.

Marokko zit bij de Afrika Cup in de poule met Namibië, Zuid-Afrika en Ivoorkust. De Afrika Cup vindt van 21 juni tot en met 19 juli plaats in Egypte. Het is voor het eerst dat het toernooi in de zomer wordt gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.