‘Halal’-nachtclub geopend in Saoedi-Arabië (video)

564

Het nachtclubmerk White heeft een nieuwe vestiging geopend in Jeddah. De in Dubai en Beiroet gevestigde nachtclub opent dit weekend de deuren van de ‘halal’-vestiging in Jeddah aan het water. De nachtclub is gisteravond officieel ingeluid door de Amerikaanse zanger Ne-Yo.

Gelegen aan de Jeddah waterkant, belooft de locatie een ‘high-end’ lounge te worden voor zowel mannen, vrouwen en internationale artiesten. De nachtclub is toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar, serveert Shisha, géén alcohol en zal tussen 22.00 uur en 03:00 geopend zijn. Er circuleren momenteel meerdere video’s waarvan men beweert dat deze van de White-nachtclub zijn.

Afgelopen maand meldde de Saoedische krant Ajel al dat de Shura-raad van Saoedi-Arabië de bevoorrading van Shisha aan cafés en restaurants in Saoedische steden heeft goedgekeurd, “volgens specifieke voorschriften”. Daarnaast beloofde Turki Al-Sheikh, voorzitter van de Saoedische Algemene Autoriteit voor Entertainment, in januari al dat het land vergunningen zou afgeven voor live-shows in hotels, cafés en restaurants.

Het nieuws over de zogenaamde ‘halal’ nachtclub zorgt voor veel ophef op sociale netwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.