Racistische Pegida voorman moest met de staart tussen de benen afdruipen in Eindhoven

156

Racistische Pegida-voorman maakt zich uit de voetenBij een nieuwe provocatie bij de Al Fourqaan moskee in Eindhoven, heeft de Pegida-voorman Edwin Wagensveld vol angst zijn actie moeten afbreken. Een Nederlandse bewoonster confronteerde de Pegida-varkens (ze hebben vaak mutsen van een varkenshoofd op). Hierbij kreeg ze veel steun van aanwezige bewoners.

Al snel resulteerde dat tot een gevecht, waarbij ook de omstreden Pegida-voorman zich mee ging bemoeien. Daar had hij al snel spijt van. Hij moest zich al snel uit de voeten maken en bij de politie schuilen.

Zie de video hieronder van Salah Edin, die het geheel op zijn eigen manier bespreekt:

1 REACTIE

  1. De overheid is geheel verantwoordelijk voor deze situaties. Deze racisten krijgen een blanco cheque van de overheid om minderheden aan te vallen te vernederen en te bespugen zowel op straat als in de media. Veel emdia zijn in handen van Israeliers en die proberen een wig te drijven tussen de nederlanders en moslims om te voorkomen dat moslims te veel invloed krijgen in de politiek en met name omtrent het Palestina vraagstuk: dat is de werkelijke reden dat Wilders geld krijgt van joodse lobbysten……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.