Marokko verliest ondanks treffers Ziyech

53

Marokko heeft zondag in voorbereiding voor de Afrika Cup geen goede zaken gedaan. De Leeuwen van de Atlas verloren ondanks twee doelpunten van uitblinker Hakim Ziyech in eigen huis de laatste oefenwedstrijd tegen Zambia met 2-3.

In Marrakech zette Mwape Musonda Zambia al in de eerste minuut op voorsprong. Even later trok Ziyech de stand gelijk. Vlak voor rust was Kings Kangwa verantwoordelijk voor de nieuwe voorsprong van de bezoekers. In de tweede helft benutte de middenvelder van Ajax een strafschop. Uiteindelijk was het Enock Mwepu die een kwartier voor het eindsignaal het laatste doelpunt maakte.

Daardoor reist Marokko zonder al te veel vertrouwen af naar Egypte. In een eerder oefenduel verloor Marokko met 1-0 van Gambia.

De Afrika Cup begint voor Marokko op 23 juni met de eerste groepswedstrijd tegen Namibië. Ivoorkust en Zuid-Afrika zijn de andere tegenstanders in de groepsfase.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.