Iran schiet Amerikaanse drone neer boven Iraans grondgebied

98

Iraanse militairen hebben donderdag een Amerikaanse drone neergehaald die boven het Iraanse luchtruim had gevlogen. Volgens de Iraanse staatstelevisie was de ‘spionagedrone’ het luchtruim binnengedrongen in Kuh-Mobarak, in de zuidelijke provincie Hormozgan.

Volgens de Revolutionaire Wachten betrof het een drone van het type Global Hawk (van de Amerikaanse fabrikant Northrop Grumman). Het toestel werd neergeschoten door hun luchtmacht in de kustprovincie Hormozgan, aldus Press TV, het Engelse kanaal van de staatstelevisie.

Er zijn nog geen beelden getoond van het vernielde toestel.

1 REACTIE

  1. die drones hebben duizenden onschuldige burgers vermoord in Somalie, Sudan, Kenia, Lybie, Nigeria, Niger, Tsjaad, Yemen, Irak, Syrie, Afghanistan en in Pakistan…..zo onschuldig zijn die drones niet, bestuurd door koudbloedige moordenaars die me teen kop koffie de schietknop indrukken ergens in een kantoor in Washington of in een vazalstaat in t midden oosten. Dit is heel ernstig! Dit word niet gerapoorteerd door de westerse media, het is een stille oorlog tegen moslims – wanneer moslims er iets van zeggen dat worden ze meteen als radicall/teroristen genoemd. De drones zijn gemaakt ter vernietiging van moslims.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.