Wegen Badr Hari en trainer Mike Passenier scheiden

Badr Hari heeft de samenwerking met zijn coach Mike Passenier beëindigd. De 34-jarige kickbokser lijkt uit zijn comfortzone te willen stappen om weer het beste uit zichzelf te kunnen halen.

“Mike is loyaal, professioneel en heeft me ontzettend veel geleerd. Mijn fans moeten weten dat ik zeer gemotiveerd ben en er alle vertrouwen in heb dat ik opnieuw succesvol zal zijn”, schrijft Hari op zijn Instagram.

Hari tekende recent een contract bij GLORY om zes partijen te boksen, waarbij hij natuurlijk mikt op een re-match tegen Rico Verhoeven. “Naar aanleiding van mijn overeenkomsten voor zes gevechten is het mijn ambitie om wereldkampioen zwaargewicht te worden.” Hari zegt op korte termijn bekend te zullen maken wie zijn nieuwe trainer is.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.