‘Burkini Operatie’ in Frankrijk als protest tegen verbod (video)

106

Ondanks de hitte in Frankrijk heeft het Franse plaatsje Grenoble in het zuidoosten van Frankrijk de twee zwembaden in de stad gesloten. Daartoe is besloten vanwege een rel over het dragen van een burkini, zo heeft de burgemeester meegedeeld.

Op initiatief van een mensenrechtengroepering hebben zondag een aantal moslima’s in burkini een duik genomen in de openbare zwembaden. Dat terwijl de gemeente de badkledij heeft verboden. De badmeesters vroegen daarna de burgemeester om de zwembaden te sluiten, met als excuus dat ze ‘de veiligheid van de badgasten niet kunnen garanderen als ze zich ook moeten bezighouden met de heisa die de burkini’s veroorzaken’.

De moslimvrouwen en de mensenrechtenorganisatie vinden het verbod discriminerend en willen dat de gemeente de regels aanpast.

1 REACTIE

  1. Frankrijk, daar regeert altijd de Paus, die graag en met plezier de Inquisitie voortzet. Frankrijk is het land dat graag naar de Kerk luistert, het franse volk dom houden (= geen engels leren, want anders kom je erachter dat de Kerk gewoon verzonnen is en niets te maken heeft met Jezus) zogenaamd iedereen voorhouden dat de Kerk ECHT niet de macht heeft (seculiere staat) maar ondertussen wel de islam hard bestrijden in het land en niet te vergeten vanuit de staatskas netjes alle kerken bekostigen die zogenaamd , goed gevonden!, onderdeel uitmaken van het erfgoed: HAHA, arm volk de Franse christenen – wanneer besteft men dat de vroegchristelijke generatie de echte volgelingen waren van Jezus??????????? zolang men het Christendom vanaf de 4e eeuw definieert als het Christendom dan is er iets mis!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.