Moeder van spoorloos verdwenen Mohamed (26): ‘Geef teken van leven’

345

Mocht de 26-jarige Mohamed Anaya uit Rotterdam nog leven en zijn ondergedoken uit angst voor een aanslag, dan moet hij op z’n minst een teken van leven aan zijn moeder geven. Die oproep heeft de politie gisteravond gedaan in programma Opsporing Verzocht. ,,Zijn moeder is in alle staten en weet helemaal van niks”, meldt een woordvoerder.

Mohamed Anaya uit Rotterdam is sinds 14 juni vermist. Zijn moeder stapte op 16 juni naar de politie omdat ze op geen enkele manier contact kon krijgen met haar zoon.

Ondanks dat de politie een groot onderzoek op touw heeft gezet naar de mysterieuze verdwijning, ontbreekt naar Mohamed zelf ieder spoor. ,,Hij heeft zijn telefoon niet meer gebruikt, heeft geen geld meer opgenomen en is op geen enkele manier bereikbaar,” meldt de politie.

Mohamed Anaya is eerder veroordeeld voor het helpen bij grote cocaïnehandel. De politie houdt serieus rekening met een afrekening in het criminele circuit vanwege het verdwijnen van een grote lading cocaïne.

Zie persbericht politie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.