Marokko neemt het vanavond op tegen Benin

Marokko neemt het vanavond in de achtste finales van de Afrika Cup op tegen Benin, dat dinsdag feestvierde als een van de beste nummers drie in de poulefase met slechts drie punten. Om 18 uur Nederlandse tijd is de aftrap.

Benin staat voor de eerste keer in de achtste finales. Door gelijke spelen tegen Ghana, Guinee-Bissau en het Kameroen van Clarence Seedorf en Patrick Kluivert bereikte Benin als een van de beste nummers drie in de poulefase de laatste zestien.

Voor Marokko, dat Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Oussama Idrissi in de selectie herbergt, verliep de groepsfase van de Afrika Cup uitstekend. Met name de overwinning op het sterke Ivoorkust maakte indruk. Opmerkelijk was dat Marokko alle drie duels met 1-0 won.

Bekijk hier de voorbereidingen van de Marokkaanse ploeg op de achtste finales.

De wedstrijden in de achtste finales van de Afrika Cup
Vr 05/07, 18.00 uur Marokko – Benin
Vr 05/07, 21.00 uur Oeganda – Senegal
Za 06/07, 18.00 uur Nigeria – Kameroen
Za 06/07, 21.00 uur Egypte – Zuid-Afrika
Zo 07/07, 18.00 uur Madagaskar – DR Congo
Zo 07/07, 21.00 uur Algerije – Guinee
Ma 08/07, 18.00 uur Mali – Ivoorkust
Ma 08/07, 21.00 uur Ghana – TunesiĆ«

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.