Ziyech ontkracht geruchten en haalt uit naar Marokkaanse minister

Marokkaanse media hebben maandag groots uitgepakt met het nieuws dat Hakim Ziyech zijn interlandcarrière na de uitschakeling op de Afrika Cup beëindigd. Bron van deze geruchten lijkt Rachid Talbi Alami, de Minister van Sport van Marokko. Talbi Alami meldde dat de Ajacied zijn interlandcarrière bij Marokko zou hebben beëindigd, maar daar is volgens Ziyech niets van waar.

“Ziyech heeft 23 telefoontjes genegeerd. Hij heeft gezegd dat hij niet onder de huidige omstandigheden door wil gaan”, zo wordt Rachid Talbi Alami, Minister van Sport, geciteerd in de media. De Marokkaanse media pakten dan ook groots uit met het nieuws dat Ziyech per direct stopt bij de nationale ploeg.

Maar niets daarvan lijkt waar. Op Instagram maakt de Ajacied korte metten met de geruchten, die volgens hem niet op waarheid zijn berust. ‘Vandaag de dag verzinnen ze (de media, red.) een verhaal als ze niets hebben’, aldus Ziyech in zijn eerste Instagram-story.

In zijn tweede story plaatst Ziyech een foto van Alami, de Marokkaanse minister. ‘De volgende keer als jullie met iets komen, zorg dan dat het op waarheid berust is en niet op leugens’, schrijft Ziyech.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.