Unfinished business: Badr Hari en Rico Verhoeven vechten 21 december tegen elkaar

Badr HariBadr Hari is het wachten zat en wil wraak nemen op Rico Verhoeven. Hij plaatste op Instagram een foto met als bijschrift: “Time’s Up”. Een reactie van Rico Verhoeven volgde kort daarna. De huidige wereldkampioen ziet het ook wel zitten: “I always finish what I start. Mark my words!”

Want Badr Hari en Rico Verhoeven gaan einde van dit jaar voor de tweede keer met elkaar in gevecht. Op 21 december staan ze in stadion Gelredome in Arnhem tegenover elkaar. Dat heeft kickboksorganisatie Glory vandaag bekendgemaakt.

Eerder dan december kan het gevecht, waar de (vecht)sportwereld al jaren naar uitkijkt, ook niet plaatsvinden. Badr Hari’s schorsing van negentien maanden (vanwege dopinggebruik) is dan pas voorbij en Rico gaf in mei aan dat zijn eerstvolgende gevecht hoe dan ook tegen Hari moet zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.