Amerikaanse moslim redt koshere restaurant en maakt het tot een groot succes (video)

182

Het Beach Bakery & Grand Café in Westhampton Beach is lange tijd het enige koshere eetgelegenheid geweest op Long Island’s East End in de Verenigde Staten. Het ging echter slecht met de zaak, waarna de eigenaar aankondigde de zaak te sluiten. Klanten waren ongerust dat de enige koshere winkel en restaurant in een straal van 120 kilometer zou gaan sluiten.

Maar toen kwam daar de Amerikaanse moslim Rashid Sulheri, en kocht de zaak. Dit bracht natuurlijk nog meer ongerustheid teweeg bij de klanten, bang als ze waren dat er geen koshere etenswaren meer te koop zouden zijn.

Maar hun ongerustheid was voorbarig, Rashid Sulheri hield de winkel en het restaurant kosher en ging ook halal producten verkopen. Sindsdien ging de omzet met 30% omhoog. De Beach Bakery & Grand Café is nu een ontmoetingsplaats geworden voor joden en moslims en daar is iedereen wel blij mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.