Hervé Renard reageert op berichten over ontslag

Hervé Renard is (nog) niet ontslagen als bondscoach van Marokko, zo laat de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) via de officiële kanalen weten. Het statement volgt op berichtgeving van Arryadia. De nationale televisiezender bracht naar buiten dat Renard na de teleurstellend verlopen Afrika Cup vertrokken zou zijn als bondscoach van de Leeuwen van de Atlas.

De coach van de Atlas Leeuwen heeft de informatie formeel tegengesproken. Hervé op Instagram: “We spraken over het kampioenschap dat zojuist voor ons is geëindigd. We hadden het ook over de toekomst. Ik heb hem mijn standpunt gegeven.” Ook de Marokkaanse voetbalbond heeft in een verklaring een ontslag van de bondscoach ontkend.

De Marokkaanse voetbalbond bevestigt dat er de afgelopen dagen twee gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Renard en bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa, waarin is teruggeblikt op de Afrika Cup. In die evaluaties is men (nog) niet tot de conclusie gekomen dat er een einde moet komen aan de samenwerking met de vijftigjarige oefenmeester. De komende dagen zullen er vervolggesprekken plaatsvinden tussen Renard en de leiding van de Marokkaanse voetbalbond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.